Rundveehouderij

Nieuws 1620 x bekeken laatste update:28 mei 2015

FrieslandCampina trekt Duitse kaasactiviteiten naar zich toe

Amersfoort - FrieslandCampina gaat de verkoop van kaas in Duitsland weer in eigen hand nemen.

De samenwerking met Bongrain wat betreft de verkoop wordt eind dit jaar beëindigd. Wel blijft FrieslandCampina met de Franse kaasonderneming samenwerken op logistiek gebied.

Deze wijziging in de organisatie is een gevolg van de herstructurering van FrieslandCampina's activiteiten in Duitsland. De bedoeling is dat Duitse klanten straks één aanspreekpunt bij FrieslandCampina Duitsland hebben voor het gehele assortiment. Er zou dan ook geen sprake zijn van een verstoorde relatie met Bongrain. In Frankrijk richtte FrieslandCampina samen met Bongrain in 2013 een joint venture op voor de verkoop van merkkazen. Deze activiteiten lopen gewoon door.

Of registreer je om te kunnen reageren.