Rundveehouderij

Nieuws 2103 x bekeken 3 reacties

Britse koffieketen doet melk van 'dassenruimers' in de ban

Londen – De Britse keten van koffietenten Caffe Nero zal niet langer melk gebruiken van veehouderijen in gebieden waar dassen zijn of worden geruimd tegen rundertb.

Caffe Nero heeft dat besloten nadat dierenactivisten dreigden met demonstraties en andere acties tegen de vestigingen van de keten. Op de actiepagina Stop the Cull op Facebook waren foto's verschenen van verschillende Caffe Nero-zaken die als doelwit waren aangeduid.

Tot nu heeft heeft een ander bedrijf, Starbucks, niet toegegeven aan de eisen van de actievoerders. In verschillende delen van Engeland worden pilotprojecten uitgevoerd met het ruimen van dassen die deels verantwoordelijk worden gehouden voor de verspreiding van rundertb.

Laatste reacties

 • J@gertje

  De ware aard van een stelletje randdebielen komt weer eens naar boven.
  Als ze niet kunnen winnen wordt geen enkel middel geschuwd.

 • somporn

  Caffe Nero,wat een stelletje lafbekken om door een paar dierenmaffiosi door de knien te gaan.Straks wordt bekent dat de koffie ook niet helemaal zuiver is en dan maar opdoeken zeker.Ze konden ook zeggen dat ze voor de boeren zijn,die alle maatregelen treffen om goed voor hun vee te zijn zodat ze gezond blijven,maar nee liever laf en bang voor omzetverlies.Hopelijk wordt nu caffe nero geboycot door alle koffiedrinkers die het wel eens zijn met de boeren en dat ze hierdoor meer verlies zullen lijden.

 • koestal

  Laat ze maar tbc krijgen,die activisten !

Of registreer je om te kunnen reageren.