Rundveehouderij

Nieuws 3561 x bekeken 6 reacties

Galema per direct bestuurder-af bij FrieslandCampina

Amersfoort - Sjoerd Galema is per direct opgestapt als bestuurslid en commissaris bij FrieslandCampina.

Dit is gebeurd "in goed onderling overleg", zo wordt gemeld. Galema en voorzitter Piet Boer van FrieslandCampina bedanken elkaar voor de samenwerking en wensen elkaar nog veel goeds.

Galema is in 2011 toegetreden tot het bestuur van FrieslandCampina. Hij is melkveehouder en ook actief geweest voor het CDA. Een nadere toelichting op het plotselinge vertrek wordt niet gegeven.

Laatste reacties

 • Mozes

  Een plotseling vertrek zonder motivering wekt wantrouwen bij de leden. Het bestuur dient een reële geloofwaardige verklaring te geven. Openheid schept vertrouwen! 

 • abtje


  Net als bij ieder ander bedrijf vertellen ze je alleen wat ze kwijt willen. De vuile was houden ze binnen. Of er moet net een keer een klokkenluider zijn die de boel overstuur helpt. Zag je ook bij de coop Rabobank. Leden zijn onbelangrijk, alles draait om de managers. Hoop uiteraard dat dat bij de Fc nooit gebeurt. Is niet goed voor de Nederlandse melkprijs, maar je moet het wel in je achterhoofd houden...

 • Mozes


  Galema was voor zover ik weet eerder actief in de provinciale politiek van Friesland. Het plotselinge vertrek vlak na de provinciale verkiezingen maakt dat ik er rekening mee hou dat hij mogelijk een functie krijgt binnen het politieke bestuur van Friesland. 

 • haam

  Eerst stapt van  het hart op dan een bestuurslid plotseling,  om de geruchten de kop in te drukken zo snel mogelijk tekst en uitleg  en er moet natuurlijk wel weer een noorderling voor terug

 • Sjakkie


  ik vermoed dat binnenkort wel duidelijk wordt waarom.

  Zal wel met politiek te maken hebben.

  politici in het bestuur van een coop,van mij hoeft het niet.

   

 • koestal

  gaat zeker naar Aware,daar zoeken ze nog een bestuurslid

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.