Rundveehouderij

Nieuws 4321 x bekeken 2 reactieslaatste update:1 dec 2015

Rentekorting voor KDR-leden bij Rabobank

Vleesveehouders die deelnemen aan de Keten Duurzaam Rundvlees (KDR), kunnen tot 1,2 procent rentekorting krijgen op een lening van Rabobank. Dit meldt de KDR.

Rabobank heeft de KDR geselecteerd als een keten die in aanmerking komt voor een zogenoemde impactlening van  Rabobank. Dit is een zakelijke lening met een rentekorting speciaal voor duurzame bedrijven.

Bij een aantal keurmerken heeft Rabobank aanvullende voorwaarden gesteld. Voor het KDR-kenmerk gelden die niet. Dit betekent dat aangesloten ondernemers uit alle schakels in aanmerking kunnen komen voor de regeling en bijbehorende rentekorting, tot 1,2 procent.

Laatste reacties

  • farmerbn

    In plaats van 3 procent opslag krijg je 1.8 procent opslag. Ik wil mijn melkfabriek ook wel een korting geven van 20% als de melkprijs nu 40 cent is. Wat een flauwe kul. Als ze bij de rabo echt iets willen doen aan het imago , kunnen ze beter naar de balkenende-norm gaan.

  • ericvanzutphen

    en KDV

Of registreer je om te kunnen reageren.