Rundveehouderij

Nieuws

Melkveehouders FrieslandCampina de winkel in

Amersfoort - Honderd leden-melkveehouders van FrieslandCampina staan komende zaterdag in winkels van Albert Heijn om Campina-producten te promoten.

De promotieactie is onderdeel van de Campina-campagne 'Stel je vraag aan de boer'. Volgens Edwin Blom, directeur Sales and Shopper Marketing Nederland, komt FrieslandCampina met de actie tegemoet aan een behoefte: "Consumenten willen graag weten waar hun producten vandaan komen."

'Mensen vinden het prachtig om te zien hoe veebedrijf werkt'

FrieslandCampina-melkveehouder Maurice Hanegraaf, in Maren-Kessel: "Ik kijk erg uit naar deze campagne. Zelf sta ik in 's-Hertogenbosch. Mensen vinden het prachtig om te horen en te zien hoe een melkveebedrijf werkt. Ook wij ontvangen regelmatig mensen."

Campina-producten

De campagne wordt begeleid door een promotie-actie. De gehele week zijn Campina-producten van 1 liter en de Stevige Yoghurt bij AH in de aanbieding.

Of registreer je om te kunnen reageren.