Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Lactalis verhoogt bod op Arab Dairy

Caïro - Lactalis heeft zijn bod op aandelen van de Egyptische zuivelonderneming Arab Dairy verhoogd naar 60,50 Egyptische pond per aandeel. Dat meldt persbureau Reuters. Daarmee overtreft de Franse zuivelonderneming het eerdere bod van Pioneers Holding van 59,20 Egyptische pond.

Pioneers en Lactalis zijn al enige tijd verwikkeld in genoemde overnamestrijd en hebben beide hun bod meerdere keren verhoogd. Eerstgenoemde partij startte in augustus de onderhandelingen met een bod van 56 pounds. Het bedrijf heeft al een belang van 25 procent in Arab Dairy. Vooralsnog blijft Lactalis met het nieuwe bod, uitgebracht door dochteronderneming Al-Nour for Dairy Industries, in de race voor overname van de Egyptische zuivelonderneming. De deadline voor het uitbrengen van een nieuw bod is verschoven van 22 januari naar 1 februari.

Eén reactie

  • koestal

    Onrust bij de leveranciers van Lactalis in Frankrijk .

Of registreer je om te kunnen reageren.