Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

DMK verlengt contract met directeur Schwaiger

Bremen - Zuivelconcern DMK verlengt het contract met directievoorzitter Josef Schwaiger met vijf jaar. Dat deelt het bestuur van het bedrijf mee.

Ook financieel directeur Volkmar Taucher blijft minstens nog vijf jaar bij de Duitse zuivelmarktleider. Het bestuur drukt met de verlenging van de betrekkingen met de twee directeuren ook zijn erkentelijkheid uit over hun verrichtingen sinds de totstandkoming van DMK uit de fusie van Nordmilch en Humana Milch Union in 2011. "Na de fusie heeft DMK niet alleen twee ondernemingen tot een eenheid gevormd maar ook een ondernemingsstrategie ontwikkeld die op de markt succes heeft. DMK is vandaag de grootste zuivelcoöperatie in Duitsland", aldus het bestuur.

Eén reactie

  • bartele69

    Nu alleen nog de hoogste melkpreis niet vergeten te betalen !

Of registreer je om te kunnen reageren.