Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Britse Muller-Wiseman houdt melkprijs op peil

Glasgow - In tegenstelling tot vrijwel alle andere Britse melkverwerkers houdt Muller-Wiseman de melkprijs voor februari op peil.

Dat betekent dat melkveehouders die aan de algemene pool leveren ook die maand 25,9 pence ofwel bijna 32,9 cent per liter ontvangen. Directeur Carl Ravenhall stelt daarbij 'dat we alles doen wat in ons vermogen ligt om onze 1.200 melkveehouders in deze moeilijke tijd te steunen'. Muller-Wiseman doet dat onder meer door een reeks nieuwe zuivelproducten te ontwikkelen voor zowel de binnen- als de buitenlandse markten. Het zuivelbedrijf sluit echter niet uit dat het de melkprijs de komende maanden toch zal moeten aanpassen. Corr

Eén reactie

  • Achterhoeker

    Knappe melkprijs, kunnen anderen nog wat van leren.

Of registreer je om te kunnen reageren.