Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Grote brand in loods FrieslandCampina

Gerkesklooster - In een loods in Gerkesklooster van FrieslandCampina woedt dinsdagmorgen een grote brand.

Het gaat om een uitslaande brand met flinke rookontwikkeling, meldt de Veiligheidsregio. In de loods zijn geen personen meer aanwezig.

In de loods ligt kaas opgeslagen. De brandweer is nog bezig met het bestrijden van de brand en adviseert omwonenden via Twitter ramen en deuren gesloten te houden, in verband met de rook. Wegen in de omgeving van het pand zijn afgezet.

De brand bevindt zich vooral in de wanden en het dak. De brandweer sloopt enkele wanden om beter bij de brand te kunnen komen. Een meetploeg van de brandweer is onderweg om de vrijgekomen rookgassen te meten.

Eén reactie

  • abtje

    Ze smelten de kazen...

Of registreer je om te kunnen reageren.