Rundveehouderij

Nieuws 3 reacties

Fransen roepen kaasje terug om e-coli

Parijs – Het Franse kaasbedrijf Triballat heeft een grote partij van haar onder het merk Chavignol verkochte geitenkaas teruggeroepen wegens mogelijke besmetting met e-coli.

De kaasjes worden in heel Frankrijk bij zowel alle supermarkten als speciaalzaken verkocht. Triballat raadt kopers aan de kaas niet te consumeren en eventueel terug te brengen naar de winkel. Ook de Belgische voedselveiligheidsdienst heeft inmiddels voor die kaas gewaarschuwd.

Ruud Peys

Laatste reacties

  • koestal

    nachtmerrie voor de fabriek en dsupermarkt

  • joannes

    In de illusie dat voedselveiligheid verbetert met concentratie in ¨gecontroleerde¨ fabrieken en distributie kanalen van ¨Merken¨ of ¨Brands¨ zoals dat in de marketing wereld heet, de complexiteit en immense reikwijdte van een simpele fout verrast iedereen weer! Je vraagt je af of het de Merk premie en de extra distributie kosten waard is!

  • tinus888

    gelukkig kunnen ze in Frankrijk iedere dag een andere kaas eten

Of registreer je om te kunnen reageren.