Rundveehouderij

Nieuws 4 reacties

DOC langer in centrum Hoogeveen

Assen - DOC Kaas blijft langer actief in de oude fabriek in het centrum van Hoogeveen. Hierover heeft het bedrijf afspraken gemaakt met de gemeente en de provincie.

Dit meldt het college van Gedeputeerde Staten van provincie Drenthe. Een nadere toelichting op dit besluit kon dinsdag niet worden verkregen. Gevolg van het later sluiten van de fabriek aan de Alteveerstraat zal ook zijn dat de bouw van de tweede kaaslijn op het Zuivelpark ook wordt uitgesteld.

Laatste reacties

 • dayo

  er komt niet 1 nieuwe kaaslijn bij doc, maar 2 kleine kaaslijnen om veel flexibeler te worden en verschillende soorten, vormen kaas te maken, wat ik weet is dat er wel gestart wordt om 1 van de 2 kaaslijnen te gaan bouwen, ook omdat ze meer melk verwachten in 2015

 • daan1908

  Verwachtingen komen niet altijd uit .

 • koestal

  Daarom hebben ze in Hoogeveen nog steeds pulledagen

 • koestal

  afwachten ,hoeveel boeren er overstappen naar A ware

Of registreer je om te kunnen reageren.