Rundveehouderij

Nieuws 1841 x bekeken laatste update:25 jun 2014

Agis en Agrovision gaan samenwerken

Deventer - De automatiseringsbedrijven Agis in Harmelen en AgroVision in Deventer zijn een samenwerkingsverband aangegaan.

De samenwerking houdt in dat de klanten van TFS (Total Farm System) van Agis met ingang van 1 juli ook gebruik kunnen maken van DierAnalyse van AgroVision zoals dat aangeboden wordt in CowVision. De klanten van Agis blijven dus gewoon werken in het TFS-systeem dat ze gewend zijn. De koppeling met DierAnalyse is mogelijk omdat dit een online toepassing betreft. Agis kan door de samenwerking zijn klanten nu extra toepassingen bieden zonder daar zelf voor te hoeven investeren.

Bij Agis-klanten was enige onrust ontstaan naar aanleiding van een brief van concurrent Uniform Agri waarin staat dat Agis niet verder gaat. Direct daarna is er vanuit Agis een brief verstuurd die uitleg geeft over de gang van zaken. AgroVision heeft kennis van de brief van Uniform Agri en noemt de actie 'commercieel'. Echter, volgens Agis en AgroVision is er geen enkele sprake van een overname of overzetten van de klanten van Agis naar Agrovision. De automatiseerders hebben een gezamenlijke stand op de NRM in Zwolle waar de samenwerking toegelicht wordt.

Of registreer je om te kunnen reageren.