Rundveehouderij

Nieuws 5872 x bekeken 8 reacties

Rechter stopt gewentel in koeienvlaaien

Exeter - Een man die zich jarenlang op een boerderij in het uiterste zuidwesten van Engeland naakt in koeienvlaaien wentelde, heeft het zo bont gemaakt dat hij jarenlang achter de tralies verdwijnt, voor straf en voor psychiatrisch onderzoek.

Het Britse SkyNews meldde dat de rechter in Exeter vrijdag heeft bepaald dat deze agressieve liefhebber van koeienpoep vijf jaar cel krijgt wegens bedreiging van het getroffen boerengezin. De 43-jarige David Truscott had met zijn vlaaifetisj al meerdere celstraffen gehad wegens vernielingen, brandstichting en bedreigingen. Maar hij keerde telkens terug naar dezelfde boerderij in Redruth in Cornwall, waar hij de bewoners terroriseerde.

Daar heeft de rechter nu voorlopig een einde aan gemaakt. Truscott moet zeker vijf jaar onderzocht worden in een inrichting en blijft dan nog zeker vijf jaar vastzitten als celstraf.

Laatste reacties

 • minasblunders1

  Tja, Onze Lieve Heer heeft rare kostgangers.

 • hout&co

  ben benieuwd of dit een nieuwe rage wordt voor de gezonde huidverzorging. :P

 • Volberda

  Wat sommigen al niet doen voor een kleurtje.

 • mts van oosten

  is de vervolg stap op koeknuffelen

 • aqwzsx12

  hebben enkele veehandelaars 30 j terug ook eens gedaan op de veemarkt in Ieper met MB, huidig kopstuk van een gaia in vlaanderen. dolle pret was dat, ik stond erop te kijken en zag dat het goed was!

 • jan doedel

  hoeven de boeren niet meer te sleepen makkelijk toch.

 • koestal

  misschien een mooie nieuwe attractie voor boerderijdagen

 • Case1056

  De warme lijken mij het lekkerst, en effe douche en je bent weer fris.
  Wie begint er met een kuuroord voor deze nieuwe uitdaging om het boerenvak op te krikken.
  Mest is nou eenmaal een waardevol product.
  Kunnen we weer aan de geur wennen, om weer te gaan gieren,(Ook gezond voor het grasland) en ja weer een nieuwe attractie erbij, om er achter de tank, ook mee te douchen. Goedkope vakantie op de boerderij om bruin te worden. Wie begint.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.