Rundveehouderij

Nieuws

Milcobel wil groeien met eigen en nieuwe leden

Kallo - De Belgische zuivelcoöperatie Milcobel verwacht de melkplas de komende jaren te zien groeien dankzij extra melk van eigen leden en door de aanmelding van nieuwe leden.

Het bedrijf meldt dit naar aanleiding van de resultaten over 2013, die intern zijn gepresenteerd. In juni worden de definitieve cijfers bekend gemaakt. Het voorbije boekjaar geeft de coöperatie weer nieuw vertrouwen in de toekomst en de overtuiging dat het qua ontwikkeling op de juiste koers zit, zo geeft het aan.

Dankzij een mooi eindresultaat over 2013 is er volgens de coöperatie ruimte voor een goede nabetaling en kan ook een 'aantrekkelijk dividend' worden toegekend aan het ledenkapitaal. De Algemene Vergadering van de coöperatie moet hier overigens nog wel mee instemmen.

Milcobel investeert momenteel in de uitbreiding en/of vernieuwing van diverse fabrieken en mikt er op om de marktleider en het grootste Belgische zuivelbedrijf te blijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.