Rundveehouderij

Nieuws 2268 x bekeken 7 reacties

Vrachtwagen met schapen rijdt van talud

Lauwersoog - Een vrachtauto met 110 schapen is zaterdagmiddag gekanteld op de Marneweg in Lauwersoog.

De 24-jarige chauffeur uit het Friese Dantumadeel raakte de macht over het stuur kwijt en reed een talud af. Daarna kantelde de vrachtauto en lag zwaar beschadigd in de bosschages. Dat heeft de politie zondag gemeld.

De chauffeur bleef ongedeerd, maar 15 schapen overleefden het ongeluk niet. De overige schapen zijn met een andere veewagen opgehaald. Het is niet bekend waar de schapen naar onderweg waren.

Laatste reacties

 • Reactie verwijderd door een beheerder

 • Reactie verwijderd door een beheerder

 • agpros

  De redactie gaat niet in discussie,toch vind ik een reactie op het verwijderen van de twee vorig reacties op zijn plaats. Die reacties waren volgens mij geheel overeenkomstig de spelregels, ook die van mij. Dat de fotoredactie in de haast een foto plaatst die niet bij het onderwerp hoort, kan. Maar wees een man of vrouw en zeg eerlijk dat er een andere foto is geplaatst en dat daarom de reacties als niet meer relevant zijn verwijderd.

 • floseman1

  agpros ik ben heel blij met deze foto en ben blij dat jullie de fout hebben in gezien en denk eerst even na voor je foto plaats ik hoop dat u tegen deze kritiek kunt met vriendelijke groet

 • Schaapje

  Och arme schapen..... door dom rijgedrag veroorzaakt. ook al waren ze op weg naar het slachthuis blijf toch eens normaal doen. Ik vind dat als je met beesten werkt ook tot het laatst netjes dient om te gaan met hen. Ze hebben er niet om gevraagd. Heeft niets met partij van de dieren te maken maar met respect voor al wat leeft.

 • Timpie

  schaapje, ik neem aan dat de chauffeur ook niet bewust die vrachtwagen heeft laten kantelen.

 • floseman1

  zeg schaapje ik hoop niet dat je met de bus meegaat en het ravijn in stort wat is daar op je antwoord is het dan menselijke fout

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.