Rundveehouderij

Nieuws 740 x bekeken

Uiergezondheid Award-kandidaten aanmelden

Deventer/Doetinchem - De Gezondheidsdienst voor Dieren en vakblad Boerderij vragen bedrijven, adviseurs, dierenartsen en alle overige erfbetreders om zo spoedig mogelijk melkveebedrijven voor te dragen voor de Uiergezondheid Award 2014.

Deze wordt uitgereikt tijdens het congres Gezonde Melkveehouderij in Zwolle op 25 november. De voor te dragen bedrijven verrichten een bijzondere prestatie op gebied van uiergezondheid, bijvoorbeeld met al jarenlang een laag celgetal of een laag percentage mastitis. Ook een flinke verbetering van het celgetal of percentage mastitis kan reden zijn tot nominatie. Kijk voor informatie over voordracht op www.gezonde-melkveehouderij.nl of op de website van GD.

Of registreer je om te kunnen reageren.