Rundveehouderij

Nieuws 968 x bekeken

Milcobel neemt kaashandel Heremans over

Ternat - Milcobel neemt alle aandelen van kaashandelsbedrijf Heremans over. Familiebedrijf Heremans, gevestigd in het in België gelegen Ternat, richt zich op de invoer en distributie van verschillende Europese kaasspecialiteiten.

De omzet van het handelsbedrijf, dat zich in het bijzonder richt op de omgeving rond Brussel, ligt op meer dan 9 miljoen euro.

Met de overname wil het Belgische Milcobel zijn service naar klanten vergroten en de continuïteit naar de toekomst toe verzekeren. Met zijn dochterbedrijven Kaasimport Jan Dupont, Camal en Dupont Nederland houdt Micobel zich al bezig met dezelfde activiteiten als Heremans. Milcobel is een coöperatie van 3.000 melkveehouders en heeft een omzet van meer dan 800 miljoen euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.