Rundveehouderij

Nieuws 3185 x bekeken 2 reacties

Hekking Kaas failliet

Mariënheem - Hekking Kaas uit Mariënheem is afgelopen woensdag failliet verklaard. Eerder deze week werd al bekend dat het kaasbedrijf zijn biologische certificaat niet terug zou krijgen.

Controle-instantie Skal nam dit certificaat begin december in nadat meerdere ernstige afwijkingen waren vastgesteld. Aanleiding voor de inspectie bij het bedrijf was een tip van een Duitse controle-instantie. Advocaat Jan Teun Fuller liet weten dat de intrekking van het certificaat het bedrijf wekelijks meer dan een ton kostte. De Stentor meldt dat de eigenaren het faillissement nu zelf hebben aangevraagd. De curator is nog niet bereikbaar voor commentaar. Of het bedrijf een doorstart maakt is dan ook nog niet te zeggen. Bij Hekking werkte werkte man personeel.

Laatste reacties

  • Buurman

    Bij Hekking werkte werkte ?? man personeel.

  • Kaasboer

    Als je de boel besodemietert om meer winst bejag , krijg je dit soort dingen , alleen idd wel jammer als je daar werkt.

Of registreer je om te kunnen reageren.