Rundveehouderij

Nieuws 2113 x bekeken 1 reactie

Geiten gestolen uit stal

Nederweert-Eind - Onbekenden hebben dinsdag twaalf geiten gestolen uit een stal van een boerderij aan de Houtsberg in Nederweert-Eind.

Dat maakte de politie woensdag bekend. De boer ontdekte dinsdag dat een stal openstond en een groot aantal geiten buiten liep. Nadat hij alle geiten had teruggebracht merkte hij dat er twaalf ontbraken. Het boerenbedrijf herbergt volgens de politie tussen de 1.500 en 2.000 geiten. De dieren worden gebruikt voor melkproductie. Hoe de dieven de geiten hebben kunnen meenemen is een raadsel. “Het is niet makkelijk zo'n beest te vangen”, zei een woordvoerder van de politie.

Eén reactie

  • Bison

    Een geit is makkelijk te vangen.ha..(Muslims zijn experts)
    Laat ze het maar eens proberen met een bison,..dan vind je die dief smorgens wel.

Of registreer je om te kunnen reageren.