Rundveehouderij

Nieuws 4 reacties

FrieslandCampina 'beste' werkgever 2013

Amersfoort - FrieslandCampina is de meest aantrekkelijke werkgever.

Dat blijkt uit onderzoek onder overwegend hoog opgeleid personeel werkzaam in de dierlijke sectoren, uitgevoerd door onderzoeksbureau Geelen Consultancy, in opdracht van vakblad V-Focus. Aan het onderzoek deden 600 werknemers mee. De zuivelonderneming wordt gevolgd door respectievelijk Agrifirm en Wageningen Universiteit en Research Centre.

Laatste reacties

 • koestal

  Daar zullen de melkveehouders blij mee zijn !

 • melkveehouder .

  Tuurlijk, wij zijn toch (eigenaar van) FrieslandCampina! De boer als beste werkgever onder de hoger opgeleiden, wat wil je nog meer.

 • Mozes

  Dat RFC als beste werkgever uit de bus komt is een zeer goed bericht. De beste werknemers hebben de bedrijven voor het uitzoeken. Als je als bedrijf de beste werknemers wilt binnenhalen én binnenhouden moet je een aantrekkelijke werkgever zijn. Een bedrijf wat een aantrekkelijke werkgever is heeft weinig verloop en kan ook meer investeren in personeel.
  Uiteindelijk bepaalt de kwaliteit van het personeel de winstgevendheid van het bedrijf.

 • koestal

  wat levert dit een melkveehouder ,veel werkplezier hopelijk

Of registreer je om te kunnen reageren.