Rundveehouderij

Nieuws 4785 x bekeken 2 reacties

Flevostro overgenomen door Gedizo Trading

Uddel - Gedizo Trading neemt de activiteiten van Flevostro per 1 oktober 2013 over. Gedizo is een bedrijf dat ruwvoeders, strooisels en biobrandstoffen produceert en verhandelt. Sinds 1 juni 2013 is de onderneming verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Uddel waar ruwvoeders in kleine verpakking worden geproduceerd. Gedizo blijft voorlopig de 25 kilo verpakking produceren naast de 20 kilo balen die zij nu vermarkten.

Bij Flevostro wordt een ontstoffingsinstallatie en een grote balenpers geïnstalleerd waar ze balen gehakseld stro van zo’n 150 kilo mee kunnen verpakken. Daarnaast gaan ze complete TMR-mengsels produceren waaronder droogstandsmixen en complete mengsels gehakseld stro met granen voor jonge kalveren. Ook gaan ze luzerne verwerken en starten ze met het vermarkten van grote balen hooi en stro.

Laatste reacties

  • jehanvankroaks

    die jongens zijn goed bezig !

  • koestal

    dat is balen,ze maken zelfs balen van 150 kg

Of registreer je om te kunnen reageren.