Rundveehouderij

Nieuws 4 reacties

Britse dieractivisten claimen brandstichting

Portishead – Radicale Britse dierenactivisten zeggen brand te hebben gesticht in een nieuw politietrainingscentrum uit wraak voor het ruimen van dassen.

Volgens de groeperingen is de brand aangestoken ‘in dezelfde nacht dat het ruimen is begonnen.’
Volgens de twee weinig bekende groeperingen, Angry Foxes Cell en Acab, hebben hun leden vloeistof gegoten over de elektrische bedrading van het in aanbouw zijnde centrum bij Bristol. De brand woedde geruime tijd en heeft grote schade aangericht. De groeperingen stellen ook verantwoordelijk te zijn voor het begieten met zuren van bestelauto’s van twee grote bewakingsbedrijven die bij het schieten van dassen zijn ingeschakeld. ‘’Door dat ruimen mogelijk te maken en actievoerders tegen te houden, kiest de politie de kant van de agrarische industrie en de landeigenaren. We hopen dat dit één van vele rebelerende acties tegen deze slacht zal zijn,’’ aldus de verklaring. De politie zegt van de verklaring kennis genomen te hebben maar wacht met verdere mededelingen tot de oorzaak van de brand onderzocht kan worden.

Laatste reacties

 • somporn

  Zijn geen activisten maar gewoon zware criminelen die horen niet in een normale samenleving.

 • jordi 1455

  @somporn die dierenlovers moeten echt beter in de gaten worden gehouden door de overheid, want anders gaat het ooit mis.

 • trijnie

  Bah, misselijke lui!
  Te hopen dat ze er achter komen, wie dit soort fratsen uithaald.
  Gelukkig hebben we er hier nog geen last van.

 • Zippie

  Met de kop in een emmer van dat zuur steken, die randmalloten.

Of registreer je om te kunnen reageren.