Rundveehouderij

Nieuws

Mona roept griesmeelpuddingen terug

Amersfoort - Een dagproductie portieverpakkingen (2 x 135 ml) Mona Griesmeelpudding met rode bessensaus moet worden teruggeroepen of, indien al gekocht, door de consument worden weggegooid. Dit meldt producent FrieslandCampina.

Het gaat om Mona-toetjes in kleinverpakking met houdbaarheidsdatum 25/07. De toetjes blijken na productie niet goed te zijn gekoeld. Door versneld bederf kan het product een geur- en smaakafwijking krijgen en kan de verpakking opbollen. Consumenten die de Mona portieverpakking Griesmeelpudding met rode bessensaus met houdbaarheidsdatum 25.07.13 hebben gekocht, kunnen hun geld door de verpakking op te sturen terugkrijgen.

Alle andere Mona artikelen hebben genoemde afwijking niet en kunnen daarom zonder problemen worden geconsumeerd, meldt FrieslandCampina.

Of registreer je om te kunnen reageren.