Rundveehouderij

Nieuws 1395 x bekeken

Verpakkingsafdeling A-ware in gebruik

Culemborg - A-ware Bouter Cheese heeft een nieuwe verpakkingsafdeling voor Albert Heijn in gebruik genomen. Dit meldt de kaasonderneming uit Lopik. De vestiging in Culemborg is volledig ingericht voor het rijpen en verpakken van kaas voor Albert Heijn.

A-ware Bouter Cheese is al meer dan dertig jaar partner van de supermarktketen uit Zaandam. Met de zes nieuwe verpakkingslijnen kan A-ware Bouter Cheese naar eigen zeggen inspelen op de groeiende vraag van Albert Heijn-klanten naar kaas.

De gemeente Culemborg verwelkomt de uitbreiding. Burgemeester Roland van Schelven: "De uitbreiding zorgt in deze economisch moeilijke tijden voor extra werkgelegenheid in onze gemeente." Operationeel directeur in Culemborg Gerrit Eikelboom: "In de pakhuizen van A-ware Bouter Cheese in Culemborg en Woerden rijpen we meer dan 5 miljoen kilo kaas. Met twintig moderne verpakkingslijnen kunnen we onder andere stukken kaas, plakken kaas en geraspte kaas verpakken volledig volgens de wensen van onze klant."

 

Of registreer je om te kunnen reageren.