Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Groupe Bel ziet winst met derde stijgen

Parijs - De Franse kaasgroep Bel heeft de winst vorig jaar met 33 procent zien toenemen naar 128 miljoen euro. Groupe Bel meldde al eerder dat de omzet met bijna vijf procent was gestegen naar 2,65 miljard.

Volgens de directie is het kaasbedrijf, in ons land eigenaar van Leerdammer, er daarmee in geslaagd de marges te herstellen. Gezien de moeilijke economische situatie in Europa alsmede onzekerheid op enkele andere markten elders in de wereld heeft Groupe Bel weinig zicht op de ontwikkelingen voor het lopende jaar. Bel denkt echter wel haar positie op de kaasmarkten in de wereld de komende tijd verder te kunnen versterken.

Eén reactie

  • gjh

    dit is niet aan de melkprijs te zien ze behoren tot de groep die het minste betaald aan de boeren

Of registreer je om te kunnen reageren.