Rundveehouderij

Nieuws 1690 x bekeken 5 reacties

Vion blijft vijf dagen slachten

Eindhoven - Op de veemarkt in Utrecht zingt het rond: Vion zou het slachten van runderen terugbrengen van vijf dagen in de week naar vier dagen.

Daar is echter geen sprake van, stelt Marc van der Lee, Vions Director Corporate Communications. "Wij slachten vijf dagen; we hebben klanten die elke dag vers vlees van ons willen hebben en daar zorgen we dus voor."

Laatste reacties

 • Roelof Bloo

  Vion brengt binnenkort het aantal (runder)slachtlocaties terug.
  Er worden (weer) vestigingen gesloten.....

 • joannes

  De ¨core business¨ van VION @Roelof Bloo! Directie voeren over het saneren is blijkbaar simpeler, of staat dichter bij de boerenbelangen, dan het directie voeren over innoveren van markten en producten, want dat laten ze aan de particuliere initiatieven over, die ze, wanneer deze particulieren te veel risico nemen of de wet overschrijden, weer overnemen, in concert met boeren en overheidsbelangen zoals die Frank Wehl Slachterijen destijds.

 • food.communications1

  Elke keer weer verbaast het me hoeveel anonieme reageerders met stelligheid van alles 'weten' en beweren. Hoezo, een waarheid als een koe?

  Marc van der Lee
  VION

 • joannes

  Bedankt voor je reactie @ghq.communication1, want wanneer woorden als ¨blijkbaar¨ voor jouw voldoende zijn, jouw ¨alles weten¨ te conformeren, zegt me dat genoeg! Ik ga het niet over koeien hebben! http://www.encyclo.nl/begrip/blijkbaar

 • food.communications1

  Joannes, ik begrijp je reactie niet. Bel me gerust 088 995 37 31 dat praat gemakkelijker.

  Marc van der Lee

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.