Rundveehouderij

Nieuws 2149 x bekeken 2 reacties

Fonterra stelt melkpoederkopers gerust

Auckland - Kopers van melkpoeder op het Global Dairy Platform (de internetveiling van Fonterra) hoeven zich geen enkele zorgen te maken over DCD.

Niets van het aangeboden poeder is geproduceerd in de periode dat DCD is aangetroffen. Dit stelt Fonterra voorafgaand aan de vandaag (dinsdag) te houden melkpoederveiling.

Laatste reacties

  • Harmen

    its almost like if you do not ring the bell, you get away with it... here NZ takes a stand on food quality and security way above the current known standard. NZ food products are the best in the world, quality,taste and actually not enough quantity to call it a commodity! Premium product for a premium price!

  • denker123

    Waar blijft de melkpoeder die geproduceert is in de periode dat de DCD is aangetroffen?.Voorkomen is beter dan genezen geld ook voor tarwegistconcentraat en d d g s, Dit afvalprodukt kan het volgende probleem worden,als dit niet goed uitgezocht wordt en die kans is groot door de lobby van de machtige ethanolindustrie.Dan blijft een mooi prdukt als melk in het verdachten bankje,beter is produkten voeren waar niet aan geprutst is.Een beetje goedkoper is dan veel duurder.

Of registreer je om te kunnen reageren.