Rundveehouderij

Nieuws 1133 x bekeken 3 reacties

Toekomstvisie voor vleesveehouderij

Doetinchem - De landelijke vakgroep Vleesveehouderij is bezig met het opstellen van een toekomstvisie vleesveehouderij.

De toekomstvisie moet als leidraad dienen voor het toekomstig beleid, de prioriteiten en de inzet. Op 16 september 2013 hebben de vakgroepleden en regionale klankbordleden vleesveehouderij een eerste conceptversie van de toekomstvisie besproken en suggesties gedaan die momenteel worden verwerkt in een tweede conceptvisie.

Tijdens de nog te organiseren ledenbijeenkomsten wordt dit concept toekomstvisie met de leden besproken waarna de definitieve versie wordt opgesteld. Thema’s uit de toekomstvisie zijn: Omgeving, Welzijn (voor mens & dier) en Europa en Markt.

Laatste reacties

  • Heijdravleesvee

    Als het een toekomstvisie voor de GEHELE Nederlandse Vleesveesector moet worden, doet de Vakgroep Vleesvee van LTO er goed aan ook alle niet-leden uit te nodigen voor deze bijeenkomst!

  • a.t.herwijnen

    Als de ZLTO de belangen van de vleesveehouders moet verdedigen dan denk ik dat de vleesveehouderij ten dode opgeschreven is. Ze hebben hun prioriteit vooral bij de melkveehouderij liggen. Heijdra heeft gelijk . Nodig de mensen uit die vleesvee hebben. We dienen toch allemaal de gecombineerde opgave in. Hier kunnen ze zien wie er allemaal vleesvee houden.

  • LUCTOR

    @a.t. herwijnen Helemaal met je eens kunnen ze de vrij gekomen grond onder de melkvee houderij schijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.