Rundveehouderij

Nieuws 2081 x bekeken 2 reacties

Russen lopen Nederlandse zuivelexport na

Moskou -De Russische Inspectiedienst Rosselkhoznadzor heeft anderhalve week geleden achttien Nederlandse zuivelbedrijven geïnspecteerd. Resultaten van deze inspectie worden nog geanalyseerd en bekendgemaakt.

Dit meldt de Russische toezichthouder. Vorige week meldde het hoofd van deze inspectie dat het aantal Nederlandse zuivelexporteurs naar Rusland mogelijk zou worden beperkt, omdat de Russen het Nederlandse toezicht niet begrijpen en ze zorgen hebben over de kwaliteitscontrole.

De opmerkingen van Rosselkhoznadzor-baas Dankvert kwamen nadat een conflict tussen Nederland en Rusland ontstond over een dronken diplomaat in Den Haag en over de deels Nederlandse bemanning van een Greenpeace-schip.

Laatste reacties

  • info36

    Goed bezig regering.

  • Zuperboer

    t Ging die russen zeker om de voortreffelijke gratis kaaspakketten die ze bij alle 18 gescoord hebben!

Of registreer je om te kunnen reageren.