Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

European Dairy Award voor DMK

Berlijn - Zuivelaar DMK is dit jaar op de Grüne Woche door de Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) onderscheiden met de European Dairy Award voor de beste kwaliteitsprestatie in zowel de segmenten kaas als dagverse zuivel.

De grootse melkverwerker van Duitsland bleef daarmee dit jaar onder meer FrieslandCampina en Arla voor. Deze twee spelers wisten wel te excelleren bij alleen de dagverse zuivel, waarvoor ze beide naast onder meer zuivelaars als Kärtner Milch uit Oostenrijk en het Duitse Zott, de onderscheiding Primax kregen.

DLG verleent de onderscheidingen al sinds 1998. De kwaliteitsbeoordeling wordt verricht door het eigen levensmiddelentestcentrum van deze organisatie.

Eén reactie

  • wam dl

    nu nog de beste melkprys !!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.