Rundveehouderij

Nieuws 14396 x bekeken 11 reacties

Politie vindt geslachte koe in weiland

Boxtel - De politie is op zoek naar de dader die vrijdag of zaterdag een koe in een weiland in Boxtel heeft geslacht en haar vier poten er af heeft gesneden.

De politie meldde zaterdag dat de eigenaar vrijdag zijn koeien nog heeft zien grazen in het weiland, en een van hen zaterdagochtend in deze toestand aantrof. De politie hoopt dat mensen zich melden die mogelijk iets gezien hebben.

Laatste reacties

 • vd spoel

  na haren groningen ,verwonder je nergens meer over in dit land,ik hoop dat de overheid haar zwaard niet voor niets draagd

 • Elevage

  en dan vinden ze het gek dat je de koeien liever binnen wilt houden............... Dit is gewoon een extra reden zolang dit soort mafketels rondlopen. Net zo iets als die koe die in de wei is doodgeschoten als loslopend wild.

 • huisverkoop

  wie steelt is een dief

 • tessa2010

  Wie dit op zijn geweten heeft,is een gevaar voor de samenleving!!! Nu was het een koe,je moet er niet aan denken wat voor gestoord figuur zoiets doet!

 • noorloos

  het is geen reden om de koeien binnen te houden maar de gene die het gedaan heeft moeten ze ook maar eens behandelen zo als hij die koe behandeld heeft en met pers erbij dan kan iedereen zien wat hij of zij gedaan heeft er is niets meer veilig hier in dit land eerst schapen nu koeien alleen heet yzer en molenstenen laten ze liggen de rest nemen ze alles mee het tuig.

 • Fendt fan

  Oh oh klootzakken

 • mooi-wark

  als ze die kerel vinden moeten ze maar een portie smeer geven.
  dit kan niet!

 • wouteratlas

  die gasten moeten ze voor de muur zetten... nu nog hopen da politie en justitie er ook zo over denken.

 • schoenmakers1

  zal wel een moeilijke jeugd gehad hebben, en een blauwe fiets in plaats van een rode

 • Phanos30

  Profiel van verdachte , waarschijnlijk een Slachter die nog bij een Slachthuis werkt of een Ex medewerker van Slachthuis , Ik heb zelf in slachthuis gewerkt in Zwolle Euro B.V. op de Riet weg. De Politie moet eens een onderzoek instellen er zit in Boxtel een Slacht huis Vion Boxtel , meschien loop daar verdachte wel tussen , meschien een collega die zich de laatste tijd vreemd gedrag vertoond , dit persoon moet echt opgepakt worden , is echt ziek voor woorden om een koe in het weiland gaan slachten er zijn nog paar slachterijen in Boxtel dus , Politie zet je oor te luister en begin met speurwerk , zodat de verdachte kan worden aangehouden

 • Bison

  Phanos30 ik ben echt niet ziek en heb nooit in een slachthuis gewerkt en Ik slacht ook gewoon in het land...wel mijn eigen koe te verstaan.
  Een geweer,een scherp mes en een scherpe handzaag en in een uur tijd is die koe gevild,ingewanden eruit en in vieren.

  Die knaap bij jullie is een beetje stom bezig geweest, wat moet ie met alleen 4 poten? ..beetje stom om het beste vlees te laten liggen,..zal wel geen slachter geweest zijn.

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.