Rundveehouderij

Nieuws

PVV legt schuld verkeerde factuur bij DR

Zoetermeer - Het productschap Vee en Vlees (PVV) laat weten dat de schapen- en geitenhouders, die een verkeerde factuur kregenn voor de bijdrage Diergezondheidsfonds (DGF), inmiddels een creditfactuur hebben ontvangen.

De schapen- en geitenhouders ontvingen een verkeerde factuur omdat het PVV ze een factuur stuurde op basis van een verkeerde peildatum. PVV hecht er waarde aan om te melden dat de verkeerde peildatum een fout is van Dienst Regelingen die de dieraantallen, waarop de factuur wordt gebaseerd, aan het PVV levert.

Verder zegt het PVV dat niet alle schapen en geitenhouders een verkeerde factuur hebben ontvangen, maar slechts 30 procent. Omdat de fout gedurende het factureringsproces werd ontdekt zijn de overige 70 procent van de facturen niet verstuurd. Deze veehouders krijgen dus logischerwijs ook geen creditfactuur.

Of registreer je om te kunnen reageren.