Rundveehouderij

Nieuws 4641 x bekeken 5 reacties

'Melkpak is homopropaganda'

Moskou - Een ultrarechtse groep in Rusland wil actievoeren tegen melk. Volgens de aanhangers maakt zuivelbedrijf Vesjoli Molochnik (De Blije Melkboer) propaganda voor homoseksualiteit, omdat er op de pakken een regenboog is afgebeeld. Een regenboog geldt als symbool van de homobeweging

De antihomogroepering heeft justitie in Rusland vrijdag gevraagd op te treden. Ook wil ze een bezoek brengen aan winkels die de melk verkopen. "We willen mensen informeren dat het geld dat ze uitgeven aan melk wordt gebruikt om homopropaganda te financieren", zei een activist.

In Rusland is het verboden om "propaganda te maken die de gezondheid en morele en spirituele ontwikkeling van minderjarigen schaadt". Daarmee wordt gedoeld op homoseksualiteit. Op overtreding staat een boete van maximaal 500.000 roebel (bijna 12.500 euro).

Laatste reacties

 • Nevenzel

  Deze activisten vertellen dat er een pot met goud aan het eind van de regenboog begraven is.

 • Motoforce

  Is dit serieus??

 • RV97

  'een pot met goud' Is dat een rijke lesbiënne?
  Dat mag dan zeker ook niet!

 • awknop

  Sommige landen hebben nog een lange weg te gaan. Dit soort zaken zijn een reden dat een multi culturele samenleving onzin is.

 • colorgrower

  In Rusland zijn aan beide einden van een regenboog is er een samenzwering begraven.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.