Rundveehouderij

Nieuws 1199 x bekeken 1 reactie

MKZ in Pakistan

Karachi - Pakistan is gestart met het slachten van 21.000 uit Australië geïmporteerde schapen. De dieren zijn volgens de Pakistaanse media besmet met het mond- en Klauwzeervirus en andere besmettelijke ziekten. De dieren worden geslacht en vervolgens in een diep gat begraven.

Eerder werden de zieke dieren al geweigerd door Bahrein. In plaats van terug te keren naar Australië werden de schapen verkocht aan een vleesbedrijf in Pakistan en afgeleverd in Karachi. Het is niet duidelijk waar de schapen hun besmetting hebben opgelopen.

Eén reactie

  • jan1966

    Als ze nog hulp nodig hebben daar, stuur Laurens Jan Brinkhorst van D'66 (de slager van den Haag) die weet wel hoe hij dieren en opstandige boeren op moet ruimen

Of registreer je om te kunnen reageren.