Rundveehouderij

Nieuws

De Groot stopt in 2014 als voorzitter Fokveedag

Hoornaar - Jan de Groot is herkozen als voorzitter van Fokveedag Boerenlandfeest. Aanvankelijk zou de honderdste editie van de Fokveedag ook het afscheid zijn van Jan de Groot, die in 1989 zijn vader Dirk opvolgde als voorzitter. Inmiddels is een ander pad uitgestippeld, schrijft Het Kompas.

Fokveedag Boerenlandfeest van 2013 zal de laatste zijn van Jan de Groot als voorzitter. Tijdens de algemene vergadering van 2014 treedt hij af en zal zijn opvolger worden gekozen. Het bestuur zal zich de komende maanden nadrukkelijk op kandidaat-opvolgers gaan oriënteren.

De jubileumeditie van Fokveedag Boerenlandfeest, de honderdste, zal worden gehouden op zaterdag 6 oktober 2012.

Reed Business

Of registreer je om te kunnen reageren.