Rundveehouderij

Nieuws 16 reacties

Quotumkoper vraagt faillissement Van Bakel aan

Roermond - Het faillissement van Van Bakel Onroerend Goed is aangevraagd door meerdere schuldeisers. Een van hen is een melkveehouder die 750.000 kilo quotum heeft gekocht, maar die het gekochte niet heeft ontvangen. Dit melden betrokkenen bij deze zaak.

De vraag is of er nog bezittingen aanwezig zijn in Van Bakel Onroerend Goed. Eigenaar Willy van Bakel woont blijkens stukken van de rechtbank in de Verenigde Staten. In Nederland laat hij zich vertegenwoordigen door een advocaat.

Laatste reacties

 • Roelof Wijnholds

  Weer on(t)roerend goede handel van WillY ! Zaken zijn zaken toch ? Of toch niet? Heel veel steun en medeleven voor zijn slachtoffer!

 • Mels

  Als ie in de VS zit zit ie wel ergens goed verborgen,er zijn er daar ook nog een paar die wel een hele mand met appels met hem te schillen hebben.

 • B bob

  Als hij in Texas verblijft wil ik hem wel uitleveren aan de Nederlandse ondernemers .

 • ed12345

  Hoe komt het toch dat na al het gene over hem geschreven is toch nog mensen zaken met hem doen .Ik dacht dat de meeste boeren iets voorzichtiger aangelegt waren

 • klaas.van.der.horst1

  Heel veel mensen proberen blijkbaar eerst al het andere en spannen ten langen leste een juridische procedure aan, maar dan is het nog de vraag of je de goede bv te pakken hebt en er nog iets te halen valt.

 • marina1904

  Hoe dom kun je zijn om met zulk soort mensen om te gaan. Maar eens komt hij zijn meerdere tegen en eindigt voortijdig tussen vier planken.

 • martens02120

  niet gekregen quotum hoef je toch ook niet betalen,Of is der wer zon domme boer die het geld al heeft overgemaakt voor hij zijn waar gekregen heeft,(geen medelijden mee)

  Veel sucses met het aanvechten ervan

 • drikhend

  Ik vind allemaal maar raar . Eerst rende men WB overal na . Men ging bij hem op excursie op zijn bedrijven in Nederland en Amerika . En ging dus kijken naar zijn eigen geld . Want deze lui maakte vette winsten op hun handel . Als boeren elkaar wat gegund hadden had de verkoper van melk meer geld gebeurt en de koper minder betaald . Maar nee men was sterk onder de indruk van deze persoon en iedereen was vol lof over hem . Maar het moet beetje boer duidelijk zijn dat hij zijn geld niet met melken heeft verdient . Maar met vette winsten op zijn handel . Men had zoveel vertrouwen in deze persoon dat sommige hem hun heel hebben en houden in handen gegeven hebben . Als men in de herfst mais moet gaan kopen gaat men op €25 per ha zitten trekken en zo geeft men alles maar mee regel het maar . Dan is de vraag wie is er fout ? .

 • Mels

  De domkop die in zee gaat met zulke sujetten.Heb in het verleden de cijfers gezien van de Indiana en Ohio bedrijven,ze waren haast te mooi om waar te zijn,totdat we op een bedrijf van hunzelf kwamen,daar was het niet alles goud wat er blonk,dus op dat moment ging er wel een lampje aan,zal ik maar zeggen(het was bijna een bouwlamp).

 • agratax2

  Meis op de bedrijven in Michigan hebben jullie nog niet de helft van de ellende gezien. Op internet na even Googlen komt pas echt boven wat er stinkt aan hun praktijken. Dat is meer dan een open lagune met stront, die bij ernstige regen overstroomt in de beek. Prijs de gelukkigen die op tijd tot inkeer kwamen en de heren van Bakel gedag zeiden. De anderen kunnen we alleen sterkte wensen nu bekend is wat hen ontnomen is door deze Peel boer.

 • nabderks

  Ik denk dat als de curator in dit faillissement de sluituitdelingslijst bekend maakt, waarschijnlijk na 1 januari 2015, deze 750000 kg dan toch al geen waarde meer heeft.

 • wg

  wij leveren kisten met 6 planken

 • denker123

  In 2007 wist Willy al dat het gedaan was met zijn bedrijf,en dan toch nog farm toers houden om nog meer mensen in het ongeluk te storten voor wat euro's,hebzucht ten top.

 • Mels

  Zoals ik het begrepen heb deed Willy aan een soort piramidespel en we weten allemaal hoe die aflopen.....

 • schoenmakers1

  niet positief allemaal, ik zelf heb enkel goede ervaringen met de firma van bakel

 • B bob

  Dan zat jij waarschijnlijk in de top van de pyramide van willy Schoenmakers1

Laad alle reacties (12)

Of registreer je om te kunnen reageren.