Rundveehouderij

Nieuws 2148 x bekeken 1 reactie

NVI topper Danillo nu ook vrij bij CRV

De zwartbonte Holsteinstier Danillo (Goldwyn x O Man) komt op de kaart bij CRV en is per 1 september vrij beschikbaar. Danillo werd tot nu toe in Nederland vermarkt door Genes Diffussion, maar nu gaan beide organisaties dat doen. CRV verkocht de stier al wel in Vlaanderen. Op de NRM eind juni was een dochtergroep van de fokstier te zien. Danillo kende de hoogste NVI (Nederlandse totaal-index) bij de vorige indexdraai in april. Op 15 augustus vindt de nieuwe indexdraai plaats en dan zal blijken of de Goldwyn-zoon opnieuw boven aan de lijst prijkt. De organisaties bepalen afzonderlijk de prijs voor een dosis sperma. Deze kunnen dus van alkaar afwijken.

Eén reactie

  • NoordHollander

    als de nood t hoogste is is de redding nabij onbegrijplijk deze verandering
    of gaan crv en genes diffusion meer dingen samen doen

Of registreer je om te kunnen reageren.