Rundveehouderij

Nieuws 1190 x bekeken

‘Geen bommetje’ met Peer Mascini terug op tv

Doetinchem - ‘Ik had nog zo gezegd: geen bommetje’. Deze bekende uitspraak van acteur Peer Mascini doet menigeen direct denken aan het merk Melkunie. Het was een groot succes en niet voor niets ontving de commercial in 1997 een Gouden Loekie.

Dat moet Arla Foods, het zuivelbedrijf dat Melkunie nieuw leven in gaat blazen, ook gedacht hebben. In de promotie van het ‘nieuwe’ Melkunie speelt Peer Mascini met zijn opvallende koeien namelijk weer een hoofdrol. Het is niet vreemd dat Arla deze keuze maakt; het merk Melkunie werd 12 jaar geleden geschrapt maar is vandaag nog steeds top-of-mind bij 78% van de Nederlanders. Vul maar in: “Al het goede komt van ... koeien.”

Rene Stevens

Of registreer je om te kunnen reageren.