Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Terug op aarde: Kuijpers en Old Amsterdam

Huizen - De Westland Kaas groep heeft de terugkeer uit de ruimte van astronaut André Kuipers tot een klein kaasfeestje gemaakt voor wandelaars in Hoek van Holland.

Zij zagen zondagmiddag parachutes met kleine blokjes kaas eraan uit de lucht komen vallen. Het waren pakes Old Amsterdam, zoals Kuipers ook had meegenomen op zijn ruimtereis. Kuipers had  speciaal gevraagd om Old Amsterdam. Dat was een verzoek waaraan Westland Kaas, eigenaar van het merk Old Amsterdam, graag voldeed. Het was prachtige marketing. De terugkeer van Kuijpers leverde opnieuw een marketingmoment op. Strandwandelaars kregen ook pakjes kaas toegeworpen zoals Kuipers had meegenomen.

Eén reactie

  • Sylke

    Old Amsterdam mmm, mijn favoriet!!

    made by kaasfabriek DOC Hoogeveen

Of registreer je om te kunnen reageren.