Rundveehouderij

Nieuws 1108 x bekeken

'Melkprijzen met enige vertraging de goede kant op'

Dortmund - De melkprijzen gaan de komende maanden de goede kant op. Dat geloven ook de marktexperts van het Landesverband Milch Nordrhein-Westfalen.

"De ontwikkelingen op de afzonderlijke productmarkten zijn positief en dat zullen ook de melkveehouders merken, zij het met enige vertraging, dat wil zeggen pas in het komend najaar. Het prijsniveau komt volgens de zuivelorganisatie in Noordrijn-Westfalen dan in ieder geval op een niveau van minstens 30 euro per 100 kilo.

Welke prijzen exact worden gehaald is echter tevens afhankelijk van de productportfolio van de afzonderlijke zuivelaars, zo heeft het Landwirtschaftliches Wochenblatt Westfalen-Lippe genoteerd op een in Dortmund gehouden bijeenkomst van het Landdesverband Milch.

Of registreer je om te kunnen reageren.