Rundveehouderij

Nieuws 3 reacties

PvdD en Dierenberscherming niet blij met koe in Amsterdam

Amsterdam - Zowel de Partij voor de Dieren (PvdD) als de Dierenberscherming hebben moeite met de promotieactie van Campina afgelopen woensdag. FrieslandCampina liet als promotiestunt een koe op een boot door de grachten varen.

Ook liep de koe met het Campina-promotieteam mee door de Amsterdamse straten. Volgens de PvdD staat de actie in schril contrast met de weidegarantie waar Campina zich zichtbaar voor inzet. Stadsdeel centrum heeft laten weten dat Campina geen vergunning heeft aangevraagd voor de actie. Het stadsdeel wil Campina om opheldering vragen.

Laatste reacties

 • Willem1962

  Oh, boehoe, wat een gezanik om attentie te krijgen, want daar is het bij de PvdD en de dierenbescherming om te doen, niks te maken met het zogenaamde 'welzijn' van de koe.
  De koe had het volgens mij best naar haar zin dus het is gewoon nieuwsgeilheid van deze twee zogenaamde 'wijzijnvoordedieren'partijtjes.
  Word het niet eens tijd dat Marianne Thieme de wei in word gezet? Kan ze ook hupelen met de koeien. Melkgift zal wel minimaal zijn vermoed ik.

 • coen

  gun die koe ook een dagje uit

 • Mels

  Ik kan er wel voor zorgen dat Thieme weer melk geeft,moet ik wel ff een vlag meenemen.

Of registreer je om te kunnen reageren.