Rundveehouderij

Nieuws 1453 x bekeken 2 reacties

Honderdtonners krijgen eigen rubriek op NRM

Zwolle - De Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) wil dit jaar een of meerdere rubrieken koeien met een productie van meer dan 100.000 kilo melk en hoogwaardig exterieur presenteren op vrijdag 29 juni.

Het gaat niet om een keuring, maar een presentatie van topexterieur in samenhang met een enorme melkproductie. Alleen de drie beste dieren per rubriek worden geplaatst, maar alle dieren krijgen de kans zich voor een internationaal publiek te presenteren. Geïnteresseerde veehouders kunnen hun dieren tot en met vrijdag 6 april opgeven via www.nrm.nl. De NRM wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in de IJsselhallen in Zwolle, op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2012.

Laatste reacties

  • Wijk1

    Dit is een mooie publicatie op 5 april - je kunt t/m 6 april opgeven!!

  • NoordHollander

    mooie koeien moeten t speerpunt van de nrm blijven van het zwart en roodbonte holsteintype natuurlijk kun je demogroepjes van mry blaarkop verbeterd roodbont montbeliarde brown swiss fleckvieh e.a. tonen
    uiteraard zullen ook de eerste genomicsstieren opdraven met dochters
    dat is veel interessanter dan ouwe 100 000 koeien denk ik .....

Of registreer je om te kunnen reageren.