Rundveehouderij

Nieuws 816 x bekeken 2 reacties

Vedder wint Aanmoedigingsprijs Utrechtse land- en tuinbouw

Rhenen – Melkveehouder Richard Vedder uit Eemdijk heeft de Aanmoedigingsprijs voor de Utrechtse land- en tuinbouw 2012 gewonnen.

Hij ontving de prijs uit handen van LTO Nederland voorzitter Albert Jan Maat, tijdens de Dag van LTO Noord-Utrecht. De land- en tuinbouworganisatie hield vandaag haar jaarlijkse ledendag bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen onder het thema grenzeloos ondernemen.
”Richard Vedder is voortdurend op zoek naar oplossingen en innovatie”, sprak Albert Jan Maat over de melkveehouder. ”Of het nu gaat om de gerealiseerde zonnecollectoren of het promoten van een systeem van erfafspoeling. Hij boekt resultaten voor de hele sector en zet zich in voor zijn collega’s”. De voorzitter van LTO Nederland vindt het dan ook heel passend dat juist Vedder de winnaar is van de aanmoedigingsprijs in het kader van ’grenzeloos ondernemen’.

Laatste reacties

 • agrapol

  Gefeliciteerd Richard!

  Jij wint de prijs en Albert Jan Maat staat op de foto,.. beetje vreemd.

  H van de Pol
  Barneveld

 • Koeienboer Jannes

  #fail

Of registreer je om te kunnen reageren.