Rundveehouderij

Nieuws

Hochwald start nieuwe business unit kaas

Thalfang - De Duitse zuivelonderneming Hochwald heeft een nieuwe business unit in het leven geroep om de verkoopactiviteiten op het gebied van kaas uit te bouwen.

Per 1 maart 2012 is Luisa Krügl-Magnano (53) aangesteld als manager van de afdeling.
In Hochwalds toekomstconcept ‘Hogere toegevoegde waarde door internationalisering en groei’ is de kaasverkoop een strategisch onderdeel. Hoofdtaak van Krügl-Magnano is de nationale en internationale verkoopactiviteiten op het gebied Kaas uit te bouwen. Daarnaast werkt ze nauw samen met de Business Unit Ingredients aan bijproducten zoals wei. Momenteel wordt de kaasfabriek van Hochwald in Hünfeld uitgebreid, en wordt de verwerkingscapaciteit tot 400 miljoen kilo per jaar vergroot.
Hochwald behoort met een melkverwerking van meer dan 2,05 miljard kilo en een omzet van 1,26 miljard euro in 2011 tot de grootste melkverwerkers in Duitsland. De zuivelonderneming heeft zowel productievestigingen in Duitsland als Nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.