Rundveehouderij

Nieuws 4292 x bekeken 2 reacties

Rusland blokkeert kaasexport FrieslandCampina Balkbrug

Balkbrug – FrieslandCampina mag sinds 14 februari vanuit haar vestiging in Balkbrug geen kaas meer exporteren naar Rusland. Dat meldt de Russische Voedsel- en Warenautoriteit. Een woordvoerder van de zuivelonderneming bevestigt dit.

”Het gaat om een administratieve fout van onze zijde.” Er is volgens de woordvoerder een fout gemaakt in de etikettering van producten. Inmiddels is er een brief onderweg naar de Russische autoriteiten waarin de zaken worden uitgelegd. In de kaasproductielocatie in Balkbrug is in 2011 3,8 miljoen euro geïnvesteerd in de uitbreiding van de productiecapaciteit met 9.000 ton naar in totaal 57.000 ton kaas.

Laatste reacties

  • paul.gld1

    oei, dat is een duur foutje, wie gaat dat betalen ?

  • gvkooten801

    laat de desbetreffende figuur betalen ,als ik een fout maakt moet ik het ook leiden .en bekijkt goed of de figuur wel geschikt is voor zijn of haar functie.

Of registreer je om te kunnen reageren.