Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Twaalf koeien te water in Houten

Houten – In het centrum van Houten zijn in de nacht van woensdag op donderdag twaalf ontsnapte koeien in de stadsgracht beland.

Dat meldt de lokale radio- en televisiezender RTV Utrecht. De dieren werden omstreeks kwart voor drie 's nachts uur ontdekt.

De brandweer hielp de dieren met behulp van een kraan en hijsapparatuur uit het water. Slechts één koe liep volgens de brandweer een lichte verwonding op, de rest van de beesten kwam ongeschonden de zwempartij te boven. In totaal waren 25 koeien ontsnapt uit een stal aan de Binnenweg in Houten, zo’n 3 kilometer van het ongeval. Het was sowieso een onrustige nacht in Houten, want aan de andere kant van de plaats arresteerde de politie vijf bezoekers van een illegale houseparty.

Eén reactie

Of registreer je om te kunnen reageren.