Rundveehouderij

Nieuws

A-ware concentreert verpakkingsactiviteiten in Almere

Lopik - De A-ware Food Group gaat haar activiteiten op het gebied van kaasverpakking concentreren in Almere. De onderneming heeft daarvoor een grote bedrijfshal gekocht van 25.0000 vierkante meter. Die wordt verbouwd, zodat er 25 tot 30 verpakkingslijnen voor kaas komen te staan.

De nieuwe locatie maakt verpakkingsactiviteiten, zoals die van A-ware in Zeewolde, Tilburg en Rijen, overbodig. Die verhuizen dus naar Almere. Het nieuwe pand biedt ook ruimte voor kaasopslag. De activiteiten voor de opslag en rijping van kaas in Rijen en Zeewolde worden in stand gehouden. In Lopik blijft ook Dutch Industrial Cheese actief.

Het hoofdkantoor verhuist wel vanuit Lopik naar Almere. Het nieuwe kantoor komt naast de productiehal te staan. Het nieuwe kantoor moet eind 2013 in gebruik worden genomen. Er zullen zo’n 125 mensen  gaan werken. In totaal komen in Almere zo’n 500 mensen te werken, vaak vanuit andere locaties. Bij aanpassing van de organisatie hoeven geen mensen te vertrekken. Ieder die dat wil, kan elders in het bedrijf weer aan de slag, aldus een woordvoerder.

Of registreer je om te kunnen reageren.