Rundveehouderij

Nieuws

Ook Britse Arla verhoogt melkprijs

Leeds – Na Muller/Wiseman heeft ook het Britse Arla/Milk Link de melkprijs verhoogd. Bij Arla/Milk Link gaat het om een verhoging per 3 december met 1,66 cent per liter waardoor de standaard melkprijs op ruim 36 cent per liter uitkomt.

Vorige maand verhoogde dit zuivelbedrijf de melkprijs al met ruim 0,6 cent per liter. ''In een tijd waarin iedereen in de zuivelindustrie onder een grote financiële druk staat, blijven we onze boeren steunen. Deze verhoging van de melkprijs is mogelijk doordat de wereldwijde zuivelmarkt positief blijft en doordat we als bedrijf in staat zijn geweest om onze verkoopprijzen op sommige markten te verhogen,'' aldus directeur voor melk en ledendiensten Neil Kennedy.

Of registreer je om te kunnen reageren.