Rundveehouderij

Nieuws 1509 x bekeken 4 reacties

DeltaMilk introduceert eigen kaasmerk

Bleskengraaf – Deltamilk komt met een eigen kaasmerk op de markt. Vanaf deze week is de eerste ‘kaas uit het hart’ van zuivelfabriek De Graafstroom verkrijgbaar bij supermarktketen Dekamarkt.

De natuurgerijpte kaas wordt  bereid met de melk van koeien uit het Groene Hart en omstreken. “Wij maken onze kaas ‘uit het hart’, volgens het authentieke recept van De Graafstroom”, zegt Henk van Bochove, algemeen directeur van de zuivelfabriek in Bleskensgraaf. Bij Dekamarkt is de ‘kaas uit het hart’ verkrijgbaar in de drie leeftijden: jong, jong belegen en belegen, in zowel stukken als plakken. Op iedere kaasverpakking staat één van de Deltamilk-leden centraal.

Laatste reacties

 • Mozes

  Wat een bedriegers. Ze verkopen hun eigen melk op de spotmarkt en maken de 'kaas uit het hart' van FrieslandCampina melk.

 • Gerd

  Tja Mozes dat hebb ik ok gedacht!

 • nieuwsgierig

  Ik sluit me hier volledig bij aan, eerst FrieslandCampina bedriegen met hun ledenmelk en vervolgens kaas maken van de melk die FrieslandCampina aan voerd, het valt niet mee om zelfstandig verder te gaan en een goede melkprijs te betalen!!

 • kenmvdwind

  Doe niet zo jaloers, jullie hebben er zelf voor gekozen om te fuseren.
  De fusie moest koste wat het kost doorgaan, ook al waren de voorwaarden van de NMA dan nog zo ongunstig.
  Destijds op de vergadering bij ons, onthielden zich 14 leden van stemming en was ik de enige tegen van de ruim honderd aanwezigen.
  Hoef je nu geen krokodillentranen te krijgen, als je nu pas achter die slechte voorwaarden komt.
  Wordt tijd voor betere bestuurders zou ik zeggen, of zitten jullie al netjes ja te knikken binnen het bestuur?

Of registreer je om te kunnen reageren.