Rundveehouderij

Nieuws 1504 x bekeken

Campina partner van Serious Request

Enschede - Campina is dit jaar partner van het Rode Kruis en 3FM Serious Request. Met een speciale Campina 3FM Serious Request actieverpakking steunt het bedrijf aanstaande moeders in Afrika om babysterfte terug te dringen. Deze moeders krijgen onder meer zorg en begeleiding van het Rode Kruis tijdens de zwangerschap en bevalling. Daarbij hoort ook advies over gezonde voeding, essentieel voor het vergroten van de overlevingskansen van de allerkleinsten.

Campina hoopt in totaal zo’n 50.000 moeders te steunen. Met iedere 1.000 liter wordt een moeder geholpen. Naast Campina doen ook Optimel, Vifit, Boerenland, Yomild en GoedeMorgen! mee. De actieverpakkingen zijn duidelijk te herkennen aan het speciale 3FM Serious Request logo. In totaal heeft Campina 68 producten omgetoverd tot 3FM Serious Request verpakkingen die meelopen tijdens de actie.

Daarnaast komt er nog een special pack. Tijdens de actieweken vormen Deen, Hoogvliet, Emté, Vomar, Dirk, Bas, Digros en Plus de Campina ambassadeurs. Van maandag 3 december tot en met maandag 24 december bieden zij Special Edition halfvolle melkpakken aan, speciaal ontwikkeld voor de Campina 3FM Serious Request actie.

Of registreer je om te kunnen reageren.